Ga naar de inhoud

Healing Sessies

Healing / discovery sessie 60 minuten online        €75,-

Healing /discovery sessie op locatie (in overleg)           €75,-

Healing en Activatie Kristallijne Grid                                €333,-

Mail naar miranda@nomirahlifedesign.nl voor  meer informatie of om direct een sessie aan te  vragen. Je krijgt dan een mail met een betalingslink en kunt online de sessie inplannen.

Meer informatie over de Kristallijne Grid  Activatie vind je hier.

kristallen bol van merlijn

Er is heel veel mogelijk met de healing/discovery sessies afhankelijk van jouw eigen situatie en het is voor iedereen anders wat er kan en mag gebeuren.

De basis intentie voor het werk dat ik doe is om blokkades, emoties en patronen op te lossen die je ervan weerhouden om authentiek jezelf te kunnen zijn en in je eigen kracht te staan. Hierdoor krijg je meer energie, inzicht en meer flow in je dagelijkse leven en contact met anderen.

Het is altijd weer een mooi proces om te ontdekken wie je echt bent en welke gaven en talenten je tot je beschikking hebt als je oude patronen, overtuigingen en programmering oplost, vandaar de naam discovery sessie.

Een opruimsessie is een sessie waarin ik opgehoopte energie in je energiesysteem en aura oplos en simpel gezegd connecties en situaties die niet langer nodig of goed zijn ,maar wel energie bij je weghalen, verbreek en waar mogelijk de energie terug vraag. Dit samen met evt andere dingen die ik tegenkom die ervoor kunnen zorgen dat je je bv down voelt of snel overprikkeld bent.

Disclaimer

De energetische healing en activatie sessies die te verkrijgen zijn op deze website zijn gericht op persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ze zijn nooit bedoeld als behandeling of als vervanging van reguliere zorg voor mentale, psychische of lichamelijke aandoeningen. Hiervoor zal altijd worden doorverwezen naar reguliere zorgverleners.

Jouw levenspad en spirituele en persoonlijke ontwikkeling zijn ten alle tijden jouw eigen verantwoordelijkheid. Miranda Tesselaar is op geen enkele manier verantwoordelijk voor wat jij met de persoonlijk gegeven, geschreven of opgenomen healing, informatie en/of adviezen doet in welke setting dan ook.

Betaling en annulering

Persoonlijk gegeven sessies en activaties dienen minimaal 24 uur van te voren betaald te zijn. De betaling gaat via de website of een persoonlijke betaallink door Miranda Tesselaar verstrekt. Een sessie op locatie kan ter plekke ook contact worden afgerekend.

Annuleren of verzetten van de afspraak kan tot 24 uur voor de afspraak. Daarna kan men geen aanspraak meer maken op restitutie van de betaling. Neem ten alle tijden contact op als de afspraak om wat voor reden dan ook niet door kan gaan, dan kijken we naar een goede oplossing.