Ga naar de inhoud

Persoonlijke Sessies

Wil je graag gericht werken aan een blokkade of probleem. Kies dan voor een persoonlijke sessie. Er zijn verschillende mogelijkheden waar we de focus op kunnen leggen tijdens de sessie. Een healing voor trauma of blokkades, koorden verbreken, of misschien wil je je eigen spirituele kanaal versterken voor healing en contact met je gidsen. 

Hieronder vind je een aantal standaard sessies. Je kunt echter ook zelf aangeven waar jij graag aan wilt werken. Mail naar miranda@nomirahlifedesign.nl om een sessie aan te vragen of voor meer informatie.

Sessie 60 minuten online              €75,-

Sessie op locatie (in overleg)       €75,-

Traject van 3 sessies                     €200

Activatie Kristallijne Grid               €333,-

Klik hier voor meer informatie over de Kristallijne Grid  Activatie.

afbeelding van een poort met weelderig groen, een opening naar een beter leven

De basis van de sessies is blokkades, emoties en patronen oplossen die je ervan weerhouden om authentiek jezelf te kunnen zijn en in je kracht te staan. Hierdoor krijg je meer energie, inzicht en meer flow in je dagelijkse leven en contact met anderen.

Mail naar miranda@nomirahlifedesign.nl voor  meer informatie of om direct een healing sessie aan te  vragen. Je krijgt dan een mail met een betalingslink en kunt online de sessie inplannen.

Schoon schip sessie

Een diepgaande healing sessie waarin we je energiesysteem opschonen en versterken en alle lijnen via welke je onnodig energie verliest afsluiten. Aan te raden als je merkt dat je teveel aan je hoofd hebt en niet goed bij jezelf kunt blijven. Bij gevoelens van overweldigd zijn, vermoeidheid en burnout klachten.

  • Aura schonen en versterken
  • Energielekken sluiten
  • Koorden en contracten verbreken
  • Energie en zieledelen terughalen
  • En evt specifieke dingen die je los wilt laten

Discovery sessie

Voel je dat je meer bent? Dat er gaves en talenten onder het oppervlakte liggen waar je niet bij kunt? Wil je weten wat er nog meer mogelijk is in jouw leven, wat je missie is? Zit je vast onder een glazen plafond waar je maar niet voorbij komt?

Dan is dit de healing sessie voor jou. We ruimen constructen, blokkades en programmering op die jou ervan weerhouden om volledig jezelf te zijn en je innerlijke wijsheid en talenten te ontvouwen. En we gaan met jouw eigen Lichtteam op weg naar een lichter en magisch leven. 

Je kunt een enkele sessie doen of voor een serie van 3 sessies kiezen waarbij we een diepe transformatie kunnen bewerkstelligen. Er is heel veel mogelijk met de heling/discovery sessies afhankelijk van jouw eigen situatie en het is voor iedereen anders wat er kan en mag gebeuren.

Het is altijd weer een mooi proces om te ontdekken wie je echt bent en welke gaven en talenten je tot je beschikking hebt als je oude patronen, overtuigingen en programmering oplost, vandaar de naam discovery sessie.

eenhoorn van transformatie

Disclaimer

De energetische healing en activatie sessies die te verkrijgen zijn op deze website zijn gericht op persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ze zijn nooit bedoeld als behandeling of als vervanging van reguliere zorg voor mentale, psychische of lichamelijke aandoeningen. Hiervoor zal altijd worden doorverwezen naar reguliere zorgverleners.

Jouw levenspad en spirituele en persoonlijke ontwikkeling zijn ten alle tijden jouw eigen verantwoordelijkheid. Miranda Tesselaar is op geen enkele manier verantwoordelijk voor wat jij met de persoonlijk gegeven, geschreven of opgenomen healing, informatie en/of adviezen doet in welke setting dan ook.

Betaling en annulering

Persoonlijk gegeven sessies en activaties dienen minimaal 24 uur van te voren betaald te zijn. De betaling gaat via de website of een persoonlijke betaallink door Miranda Tesselaar verstrekt. Een sessie op locatie kan ter plekke ook contact worden afgerekend.

Annuleren of verzetten van de afspraak kan tot 24 uur voor de afspraak. Daarna kan men geen aanspraak meer maken op restitutie van de betaling. Neem ten alle tijden contact op als de afspraak om wat voor reden dan ook niet door kan gaan, dan kijken we naar een goede oplossing.