Ga naar de inhoud
over miranda - nomirah

Miranda

Trotse moeder, magisch denker, healer en ervaringsexpert in het verliezen en hervinden van jezelf. Mijn leven is een ontdekkingsreis met innerlijke reizen, elven, eenhoorns, draken en andere magische ontmoetingen op mijn pad.

De informatie en healings die je op deze website en op nomirah.com vindt komt van een diverse groep gidsen en wezens die samen met Miranda werken onder de naam Nomirah. Dit team is eind 2019 ontstaan en de naam is een samenvoeging van Mir en Noah, de naam van mijn zoon. Ook hij maakt deel uit van dit team, zij het niet bewust. Bovendien is dit de tijd om een betere wereld te creëren voor onze kinderen en is hij een goot deel van mijn motivatie om dit werk te doen.

Ik maakte eind 2019 binnen anderhalve week een flinke sprong in mijn bewustzijn en maakte kennis met de afgezanten van Andromeda, de priesteressen van Lemurië en de elven die met hen samenwerken.  En via hen maakt ik contact met mijn draak, Sleipnir.  

Samen met hen begon ik met het zuiveren van de energie en de Akasha van bossen en andere natuurgebieden. Ik plaatste een pilaar van Kristallijn licht over mijn huis en op ander plaatsen als een oase van hoogfrequente energie. 

Inmiddels hebben verscheidene mensen ook de Kristallijne Grid activatie ontvangen en kunnen zij hiermee hun welzijn en dat van hun omgeving vergroten. Wil je ook met het Kristallijne Grid werken en bijdragen aan de ascentie naar de Nieuwe Aarde? Klik dan hier.

Bevrijd je van beperkende constructen en leef je ware Zelf

Ik werk vaak met de energie van het kristallen grid van Lemurië. Een zachte , maar sterk zuiverende energie die heel effectief is in het oplossen en vrijmaken van programmering en beperkende overtuigingen. Het geeft je de mogelijkheid je ware Zelf te worden, door alle energie en energetische structuren die niet authentiek van jou zijn weg te nemen. Meer informatie hierover vind je in mijn blog.

Hieronder vind je 2 video’s waarin je de energie van mijn draak en de elfen en Lemurië kunt ervaren. Het spirituele pad en de ontvouwing van bewustzijn zijn een continu proces. Geef jezelf de kans om de magie van het leven weer te ervaren en je ware Zelf te leven.