Ga naar de inhoud
Profiel foto Miranda Tesselaar

Over Nomirah

Hoi, leuk dat je er bent. Ik vertel hier wat meer over wie en wat Nomirah zijn en wat onze missie is.

De informatie en healings die je op deze website en op nomirah.com vindt komt van een diverse groep gidsen en wezens die samen met Miranda werken onder de naam Nomirah. Dit team is eind 2019 ontstaan en de naam is een samenvoeging van Mir en Noah, de naam van mijn zoon. Ook hij maakt deel uit van dit team, zij het niet bewust. Bovendien is dit de tijd om een betere wereld te creëren voor onze kinderen en is hij een goot deel van mijn motivatie om dit werk te doen.

Ik maakte eind 2019 binnen anderhalve week een flinke sprong in mijn bewustzijn en maakte kennis met de afgezanten van Andromeda, de priesteressen van Lemurië en de elfen die met hen samenwerken. Daarna legden de elfen het bewuste contact met mijn draak.

Merlijn is al ruim 20 jaar in mijn leven, sinds ik begon met het volgen  ®Vortex healing cursussen. Sinds mijn diepere “ontwaking” werken we op een heel andere, meer persoonlijke manier samen.

Ook Ma’adra, mijn sterrenmoeder, is al zo lang in mijn leven, sinds ik rond de eeuwwisseling begon met automatisch schrift en channelen. Na een lange periode waarin mijn focus op andere dingen lag is alles nu samengekomen in dit team.

Daar  zijn  ook nog bijgekomen aartsengel Michaël, Brutus de beer, de eenhoorn, en de architecten. Dit is tot nu toe de vaste kern gebleken van het team. Daarnaast komen en gaan er anderen naar gelang wat er geheeld en geopenbaard mag worden.

Ze werken soms samen als team en niet onderscheidbaar als hunzelf, maar soms ook op ‘eigen titel’.

In alle informatie, posts, cursussen en healings geef ik indien van toepassing aan wie het doorgeeft.

Veel healing mp3s zijn voornamelijk gemaakt met de energie van het kristallen grid van Lemurië. Een zachte , maar sterke healing energie die heel effectief is in het oplossen en vrijmaken van programmering en beperkende overtuigingen. Het geeft je de mogelijkheid je ware Zelf te worden, door alle energie en energetische structuren die niet authentiek van jou zijn weg te nemen. Meer informatie hierover vind je in mijn blog.

Gezamenlijk met mijn inmiddels 50 jaar ervaring op deze aardbol, en de lessen die ik hier heb mogen leren, reiken wij je hier diverse manieren aan om je ware Zelf te herontdekken en authentiek vanuit jezelf te leven.

Hieronder vind je 2 video’s waarin je de energie van mijn draak en de elfen en Lemurië kunt ervaren. Het spirituele pad en de ontvouwing van bewustzijn zijn een continu proces. Ik ben benieuwd wat nog meer gaat komen en welke gaves en connecties zich nog gaan openbaren.

Wij hopen je te mogen helpen om jouw eigen pad en ontdekkingsreis.

Miranda – Nomirah