Ga naar de inhoud

Kristallijne Alchemie

kristaalen bol met vlinders

Ontwaak en activeer  je  verbinding met het 5D Kristallijne Grid. Leer werken met de kristallijne energie voor heling en het verhogen van het bewustzijn van mensen en plaatsen. 

Belichaam de 5D kristallijne energie op aarde en ondersteun je shift naar het kristallijne lichaam.

Speel een actieve rol in de overgang naar Nieuwe Aarde door je los te maken van oude programmering en de beperkende constructies van de valse matrix.  

Je bent nodig

Dan is dit de activatie voor jou. Je zult direct en permanent verbonden zijn met de hogere multi-dimensionale energie van het Kristallijne Grid van de aarde. Door deze verbinding met het Kristallijne Grid wordt je één met de diep helende en reinigende energie en anker je de vijfde dimensie op aarde. Bevrijd jezelf, anderen en Gaia van lage energiën, trauma en beperkende constructies.

Breng licht in de duisternis

Je bent na de activatie direct verbonden met het kristallijne grid met je eigen etherische kristal. 

Je hebt altjd direct toegang tot de hoog frequente energie van het kristallijne grid. Dit start een natuurlijk proces van het loslaten en transmuteren van lage energiën en je 3D realiteit.

Breng licht in het duister

Via je kristal kun je de kristallijne energie activeren en focussen om beperkende overtuigingen, trauma, programmeringen en realiteits constructies op te lossen. Je kunt dit bij een breed scala aan onderwerpen toepassen, je eigen inzicht en creativiteit is hierbij je leidraad en de enige limiet.

Je bent dan in staat om je diep te verbinden met de Aarde en te helpen om op plekken, bv je huis of een meer, bos oid. je kunt de sluier van menselijke imprints oplossen en een  permanente kolom van kristallijn licht creeëren. In deze kolom is de 5D energie geankerd en is men vrij van de beïnvloeding van de 3d realiteit.

Creëer je eigen tempel.

€333,-

Ervaar de energie van het Kristallijne Grid

Erika
Lees verder
Nomirah heeft het Lemurische Kristal bij mij geactiveerd en ik ben heel blij mee! Ik gebruik het voor mijn omgeving wanneer er veel onrust is. Voor mijn kater, voor andere mensen en voor mezelf. Het geeft rust, ruimte en een gevoel van opluchting.

Het proces van de activatie

Na aanmelding  kun je zelf online een datum en tijd plannen voor de activatie.

Dit is een 1:1 Zoom/ Skype call die ongeveer 2,5 uur duurt. Evt ook op locatie mogelijk.

Na de introductie beginnen we met een voorbereidende helende sessie, waarbij de Priesteressen van Lemuria zullen helpen om je systeem voor te bereiden en eventuele beperkende programmering of constructies te verwijderen. 

Vervolgens volgt de daadwerkelijke (her)activerings- en verbindings sessie. 

Beide sessies duren doorgaans 30-45 minuten. 

Na het bespreken van je ervaring met de sessies, zullen we verschillende manieren oefenen om het kristallijne grid te gebruiken voor heling en het transmuteren van 3D-dichtheid. 

Ook ga je een kolom van kristallijn licht creëren in je huis, om te oefenen met het ankeren van de kristallijne energie op aarde.

Je ontvangt na de activatie een Ebook met informatie over het werken met het kristallen grid en hoe je het kunt gebruiken om jezelf, anderen te helen en bij te dragen aan  de Nieuwe Aarde. 

Als bonus kun je gratis deelnemen aan de Dagelijkse  Energie Sessies

priesteres van Lemurie

Hoeders van het Kristallijne Grid

Als hoeder van het Kristallijne Grid heb ik de afgelopen jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Van het zelf opnieuw verbinden met het Kristallijnen Grid tot het kunnen uitdragen van deze prachtige energie voor anderen, Wat een ongelooflijk mooi kado.

Mijn proces van heling en het verhogen  van mijn frequentie hebben het voor mij mogelijk gemaakt om eeuwenoude wijsheid  en de gaves van mijn Ziel te (her)ontdekken. Het geeft je zo ontzettend veel kracht om toegang te hebben tot hoge frequente energie en daarmee in staat te zijn om  je bewustzijn te verhogen.

En nu kan ik deze gave, deze kracht doorgeven aan anderen, De connectie met het Kristallijne  Grid activeren en daarmee toegang  verschaffen tot deze krachtige , helende en reinigende energie. En mensen de kracht geven om zichzelf en anderen te helen, te bevrijden van alles wat niet voor hun hoogste goed is en hun bewustzijn te verhogen.  

Het Kristallijne Grid schoont de aarde van de duisternis om de Nieuwe Aarde geboren te laten worden. Je kunt nu helpen door deze energie te versterken en  hoogfrequente oases te maken met het multidimensionale kristallijne licht.

Samen creëren wij de Nieuwe Aarde samen, iedereen heeft zijn rol.

Heb je vragen of wil je graag wat meer weten over de activatie?

Stuur dan een e-mail naar miranda@nomirahlifedesign.nl.