Ga naar de inhoud
afbeelding heuvelachtig landschap met opkomende zon- lemurië

Hoe ik verbinding maakte met Lemurië en mijn levensmissie ontdekte

Toen het eenmaal tot me doordrong dat ik werd gevraagd om op grotere schaal in mijn rol als lichtwerker te stappen, vroeg ik om volledige openheid over mijn capaciteiten. Wat heb ik te bieden? Wat kan ik bijdragen? Ik was al meer dan tien jaar healer en channeler, maar nooit in een professionele hoedanigheid.

De volgende ochtend was de parelmoerachtige helende bal die al meer dan 15 jaar bij me was, veranderd in een stralend helend kristal. Het schattige tuinhuisje begroeid met rozen was vervangen door een glimmende tempel. Ik was verbijsterd. Na een tijdje kreeg ik te horen dat het een Lemurisch helend kristal was en dat ik opnieuw verbonden was met mijn Lemurische erfgoed als Lemurische priesteres.

Er kwam een gids tevoorschijn, een Lemurische priesteres die ik Lunia noem, om me te leren over het kristal en het doel ervan. Ze had een mooie boodschap die je hieronder kunt lezen.

Herverbinding met Lemurië

“Jullie hebben je opnieuw verbonden met de Kristalenergie van Lemurië. Verbonden met het Kristallijnen Grid van de Aarde. Je bent met haar verbonden in haar reis van ascensie. Het is tweerichtingsverkeer. Energieën worden gedeeld. In alle levensvormen. En verheffen. Ze stijgen. Naar de oppervlakte komen.

De Aarde stijgt op, ascensie vindt plaats. Dit is het moment. En we zijn teruggekeerd om degenen te helpen die ons nodig hebben, degenen die met de Aarde willen ascenderen. Er zullen mensen zijn die zullen vertrekken. Die niet mee willen doen aan deze reis. En dat is oké. Iedereen heeft vrije keuze.

Maar velen zullen ontwaken en hun ascensie kiezen. Ze zullen ervoor kiezen om hun pad te volgen. En het zal gemakkelijker worden. Want de aantallen zullen groeien. En dat geldt ook voor de aantallen mensen die zich opnieuw verbinden met Lemurië, met het Kristallijnen Grid. En zal die energie gebruiken voor Moeder Aarde, voor alle geesten, schepselen, deva’s, elementalen en alle mensen. Voor het leven als geheel.

Een openbaring

Wat we hier zijn om te doen is om te helpen, om te begeleiden. Om mensen weg te leiden van de 3d-realiteit waarin ze vastzitten. En steeds meer mensen zullen zich realiseren welke systemen hen op hun plaats houden. Ze zullen de manipulatie zien, het constante bombardement van energieën en beperkingen. Die worden hen aangebode, om ze in bedwang te houden. Mensen zullen willen losbreken, beseffen wie ze zijn. En ze zullen gaan inzien dat ze God zijn, het Universum, de Ziel. Dat het lichaam slechts een uitdrukking is van God, van de Ziel. Op dit aardse vlak.

Ze zullen de manier veranderen waarop de samenleving is georganiseerd, gestructureerd. Er zal geen hiërarchie meer zijn. Zoals je nu ziet. Systemen die worden geleid door de machtige weinigen, door degenen die de macht hebben opgeëist, zullen van binnenuit beginnen af te brokkelen. Mensen zullen niet langer in hun macht geloven. Dat neemt het weg.

Specifiek de Lemurische Energie, de Energie van het Kristallijne Grid, het Lemurische Kristal. Het ontkoppelt mensen van 3d, van die structuren. Het geeft hen de ruimte, de scheiding. Het vermogen om te zien wat er echt aan de hand is. Het zal hen de keuze geven om hun macht terug te nemen. Om te zien hoe krachtig ze zelf echt zijn.

Dat is zeer effectief in het verhogen van de frequentie, het transformeren van het systeem. Dat bindt hen aan deze 3d-realiteit die hen doet geloven dat ze vastzitten. Dat dat nu eenmaal zo is. Dat ze machteloos zijn om hun leven te veranderen. Om vanuit de ziel te leven. Het ruimt beperkende overtuigingen, generatie-, maatschappelijke structuren op, het ontkoppelt mensen van die structuren. Bevrijdt ze als het ware uit de matrix. Mensen zullen weten wat dat betekent als we het zo zeggen.

Een nieuwe manier van zijn

Dus wie zijn wij. Wij zijn Lemurische priesteressen, een zusterschap. Wij zijn degenen die degenen die vergeten zijn opnieuw verbinden. Ons aantal groeit.

Elke dag. De energie is zuiver, de puurheid die Lemurië was, voordat het veranderde. Het is sterk. Het is alomtegenwoordig. En het kan als een mes door alle lagen, alle dichtheden, alle dimensies snijden. Alle. Alles. Alles kan worden vrijgegeven omdat dat is wat er zou moeten gebeuren, we geven mensen de middelen om het voorzichtiger te doen. Met minder chaos, minder pijn, minder verdriet, minder verdriet, minder moeite, om de rit soepeler te laten verlopen.

Om het Licht te laten winnen. De duisternis zal terugvechten. Maar het Licht is groter. En groeien. Elke dag.

Het net wordt sterker. Elke dag. En het zal vervangen wat verloren is gegaan. Het zal regenereren wat verloren was gegaan. Verjongen. Duidelijk. Emuleren. Wat wordt vernietigd. De vernietiging zal ophouden. Bewustzijn, bewustzijn groeit. De manier waarop mensen dingen zien zal veranderen, de manier waarop je je leven leidt zal veranderen. Met meer respect voor Moeder Aarde en haar milddadigheden. 

De aangerichte schade wordt teruggedraaid. Nieuwe manieren van denken, techniek, reizen, transport, verwarming, elektriciteit. Nieuwe manieren zullen worden gevonden, ontdekt, ontmaskerd, degenen die er al zijn, zullen gratis zijn voor het publiek. Samenwerking, verbinding, eenheid, zal groeien en de motor, de brandstof, de kracht zijn die de verandering ten goede drijft.

Jij bent – jij, Miranda – een deel van dit systeem. U was hier, net als velen. Net als velen, die nu op aarde leven. Al ontwaakt, opnieuw verbonden, of nog steeds op hun pad. Ze zijn er nog niet helemaal klaar voor, maar jullie zullen allemaal weer verbonden zijn. En we zullen allemaal een rol spelen. In het verspreiden van het Kristallijne Licht. Om het bekend te maken, beschikbaar te stellen. Om mensen in nood van dienst te zijn.”

Het bovenstaande blog is een vertaling van Reconnecting with Lemuria; how I found my true calling op nomirah.com van 2020. Ik channel voornamelijk in het engels.